karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Hr Partner till Team Olivia

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Hr Partner till Team Olivia

Vill du vara med och bygga upp HR funktionen i ett personligt och värderingsstyrt omsorgsföretag? Är du i början av din karriär och vill arbeta i team tillsammans med seniora HR kollegor, samt få chans att utvecklas genom tydliga karriärsteg? Gillar du när det händer mycket och du får vara inblandad i det mesta? Då är du förhoppningsvis Team Olivias nya HR kollega!

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Nu har du möjlighet att söka den spännande tjänsten som HR Partner hos Team Olivia. Rollen är en bred och affärsnära HR-roll där du kommer jobba i tätt samarbete med kollegorna i HR-teamet och chefer i verksamheten. Team Olivia är just nu i en spännande fas där HR Teamet är en viktig och uppskattad del av företaget, i en snabb och föränderlig bransch!

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Arbeta brett med varierade arbetsuppgifter och stöttande både mot HR Business Partners i teamet och chefer i verksamheten
• Driva och hantera personal case, både självständigt och i samarbete med kollegor inom HR
• Tillsammans med kollegor kontinuerligt utveckla och förbättra HR processerna
• Hålla sociala medier, och intranät uppdaterade
• Löpande uppdatering av HR policys och medarbetarhandbok
• Vara delaktig i olika projekt, exempelvis arbeta med medarbetarundersökning och med e-learning samt tillhörande administration. Med möjlighet att påverka och utveckla!
• Hantera inkommande ärenden och frågeställningar i HR-inkorg
• Följa upp KPI:er, exempelvis sjukfrånvaro

Du rapporterar till Team Olivias HR Chef och har din arbetsplats på huvudkontoret i Danderyd (med flytt till Solna innan årsskiftet). Flexibilitet gällande hemarbete kommer att erbjudas.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har några års erfarenhet av brett HR arbete, där du fått insyn i HR-årets processer. Du trivs i en bred och varierad roll, där du ges möjlighet att stötta både kollegor i ditt närmsta team och chefer ute i organisationen. Du är social samt orädd för kontakter, och trivs i ett glatt sammanhang där man har nära till skratt! Som person sätter du laget före jaget, är strukturerad och drivande med förmågan att få saker att hända. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. De organisationer som du tidigare jobbat i får gärna vara personalintensiva och resultatinriktade. Din utbildningsbakgrund är sannolikt PAO eller motsvarande.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan så fort du har möjlighet! I denna rekryteringsprocess samarbetar Team Olivia med Jurek HR, och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta My Andersson eller Josefin Englund: my.anderssson@jurek.se 073 – 745 43 11 el. josefin.englund@jurek.se 076- 002 69 74. Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökninsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Hr Partner till Team Olivia

Jurek